استاد حوزه و دانشگاه تصریح كرد:برای پیشگیری از وقوع جرم راهی جز تقویت مساجد نداریم چرا که این اماکن مقدس با حضور روحانی توانمند و منبع نورانی کلام الله و عترت از مستحکم ترین پایگاه ها برای تربیت دینی جوانان و نوجوانان جامعه است.
ماندگاری با اشاره به توطئه های گسترده فرهنگی دشمن در زمینه به انحراف كشاندن نسل جوان بر لزوم برنامه ریزی جدی و دقیق و استفاده صحیح از مساجد و بقاع متبركه تاكید كرد و گفت : بحران امنیت، بحران موفقیت و بحران هویت پایه و اساس جرم ها و آسیب های اجتماعی است و ریشه کن کردن این سه بحران در تربیت دینی ، اجتماعی و شخصیتی نهادینه شده است.
وی گفت: نسل جوان سپر حملات سوء فرهنگی و اخلاقی دشمنان قرار گرفته اند و لذا باید همه خود را در قبال حفظ این نسل و ارائه آموزش های لازم مسئول بدانند .
وی همچنین به لزوم هماهنگی در اجرای برنامه های مختلف دینی و فرهنگی در سطح این اماكن مقدس با حضور كارشناسان و متولیان امر سفارش كردو افزود: تقویت مساجد و حرم اهل بیت (ع) با سه خصوصیت پویایی ، مدیریت فرهنگی روحانی توانمند و اجرای برنامه های متنوع می تواند در رشد این اماکن متبرکه و تقویت بنیه دینی جوانان موثر باشد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد نیز در ابتدای این همایش مشترک نقش مساجد را در پیشگیری از وقوع آسیب های اجتماعی مهم ارزیابی کرد و افزود: اگر بخواهیم جرم در جامعه کاهش یابد می بایست ذکر و یاد خدا را پر رنگ تر کنیم .
سخنرانی آقای حیدری رئیس دادگستری کل استان یزد و همچنین تبیین اهداف این همایش و احیاء کارکرد های نقش مسجد در پیشگیری از وقوع جرم توسط آقای رفاهی معاون دادگستری استان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم از دیگر برنامه های این مراسم بود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024